Microneedling

12 års erfaring

Svar indenfor 24 timer

Personlig service

Forkæl dig selv og din hud med microneedling

Vil du gerne prøve behandling med microneedling i Århus, så er du kommet til det rette sted. Her hos Klinik Skøn i Århus er du i trygge hænder, mens du får en professionel behandling af vores kompetente personale. Vi tilbyder blandt andet microneedling behandling, som er en ansigtsbehandling for dig, der gerne vil have flot, glat og ren hud.

Microneedling har mange gode egenskaber, som din hud kan have gavn af. Den renser og stimulerer din hud, så kollagenproduktionen øges. Det er derfor den perfekte behandling til dig, der ønsker fornyet og frisk hud.

En behandling med microneedling vil give din hud og din krop en god fornemmelse af velvære, som kan være tiltrængt i en stressende hverdag med et væld af dagligdagsopgaver. Giv dig selv en pause fra hverdagen med en luksusbehandling, der giver dig ny energi.

Hvilke fordele er der ved microneedling?

Der er mange fordele ved microneedling. En af fordelene er blandt andet at helingstiden er kort. Derudover viser effekten af behandlingen sig gradvist og giver en permanent forbedring af huden. Det bedste resultat ses ved gentagne behandlinger.

De helt konkrete fordele, der er ved microneedling er:

Lyder microneedling behandlingen som noget for dig? Så book din tid hos Klinik Skøn allerede i dag. Har du nogle uafklarede spørgsmål, så står vi også klar til at besvare disse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Priser på microneedling

Ved Klinik Skøn i Århus stræber vi efter at tilbyde rimelige priser for microneedling behandlinger, samtidig med at vi opretholder vores høje standarder for kvalitet og sikkerhed. 

Vi prioriterer vigtigheden af gennemsigtighed i prissætning, og derfor er vi altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål og give detaljer om omkostningerne ved microneedling behandlinger.

Ved at investere i din hudpleje hos Klinik Skøn kan du forvente en professionel service, der er skræddersyet til dine individuelle behov.

Se flere af vores priser her.

Microneedling

Pris pr. behandling
kr 750,-
  •  

Effektiv dybderensende ansigtsbehandling

Microneedling er en behandling, som stimulerer hudens fribroblaster og får denne til at øge dannelsen af kollagen. Kollagen er den primære struktur i hudens bindevæv. Du kan forvente at det naturlige resultat kommer til udtryk under hudens helingsproces.
En behandling med microneedling tager omkring 30 minutter, men det varierer alt efter behandlingsområdet etc.

Microneedling er en behandling, hvor du får påført serum på det pågældende behandlingsområde. Herefter udfører den kosmetiske microneedling-pen op mod 72.000 mikroskopiske huller i huden pr. minut. Dybden varierer mellem 0,25 mm og 1,5 mm. De små huller, der bliver lavet i huden kan optage den serum, der bliver påført huden.

Med alderen sænkes produktionen af kollagen. Derfor bliver huden mindre elastisk og dårligere til at gendanne sig selv. Det vil resultere i, at du får rynker og fine linjer. Ved en microneedling behandling bliver huden påvirket til at øge kollagen produktionen.

Hvad er microneedling behandling?

Som navnet antyder, så er behandling med microneedling en ansigtsbehandling, hvor man bruger nåle. Det er dog små nåle, der er tale om, og behandlingen udføres med en microneedlingpen, der prikker huden i varierende dybder. 

Behandlingen kan mærkes og kan måske gøre lidt ondt, men det er også en hurtig behandling, så det vil ikke være meget ubehageligt. Dog kommer det naturligvis an på, hvordan du oplever smerte. Nogle kan mærke mere end andre. Selvom der prikkes små huller i huden, vil der ikke dannes sår, da der er tale om meget små nåle og ikke dybe huller.

Formålet med microneedling er at stimulere produktionen af kollagen og elastin, hvilket giver dig en fastere og glattere hud. Når vi bruger microneedling sætter huden ind med sin naturlige healingsproces, og det er det, der skaber produktionen af kollagen og elastin, og skaber en flot og ny hud. 

Yderligere gør behandlingen det nemmere for gode, plejende produkter at trænge dybere ind i din hud og gøre mirakler.
Microneedling kan bruges til mange forskellige hudproblematikker, som du kan læse mere om nedenfor.

Er microneedling behandling noget for mig?

Er du i tvivl om, om behandlingen med microneedling er noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os for råd og vejledning. Vi kan oplyse om alt fra priser til hudpleje efter behandling. Vi er professionelle behandlere og har flere års erfaring med ansigtsbehandlinger af forskellig art. Derfor kan vi også svare dig på, hvad der er den bedste behandling for dig og din hud.

En behandling med microneedling er noget, de fleste kan få, hvis de har lyst. Og det er en god behandling, hvis du gerne vil bekæmpe forskellige hudproblematikker som urenheder, strækmærker, ar mm. Behandling med microneedling frarådes dog generelt, hvis du f.eks. er gravid eller ammer. Derudover frarådes det også, hvis du har infektioner i huden. Har du acne, der er aktiv, så er det heller ikke muligt at få behandling, men ar fra acne kan godt behandles. Men kontakt os endelig for at høre, hvad dine muligheder er for behandling, så finder vi ud af, hvad der passer til dig.

Læs mere

Du skal også være opmærksom på, at der er nogle ting, du frarådes at gøre lige efter behandlingen. Det gælder solbadning, sauna, svømmehal og make up. Husk at følge de anbefalinger, vi giver dig ved behandlingen, så er du på den sikre side, og du får de mest optimale resultater ud af behandlingen.

Efter du har fået behandlingen, er det ikke sikkert, at du kan se tydelige resultater lige med det samme. Resultatet af behandlingen varierer fra person til person, og det er ligeledes forskelligt, hvor mange behandlinger du skal have for at kunne opnå et godt resultat. For det meste skal der flere behandlinger til end en enkelt for at opnå et godt resultat.

Microneedling behandling er effektiv mod ar og urenheder

Har du ar, som du er træt af at have, så kan en behandling med microneedling være effektivt. Ar i ansigtet er meget synlige og kan være svære at dække til med make up. Stammer arrene fra slem acne kan det måske endda gå udover din selvtillid, fordi arrene er svære at skjule.

I dette tilfælde er en behandling med microneedling helt sikkert værd at forsøge. Idet behandlingen går ind og sætter gang i produktionen af kollagen og elastin, sker der en form for fornyelse af huden, hvilket mindsker arrene.

Det betyder altså, at behandlingen kan være med til at gøre din hud finere og glattere og endda mere frisk at se på, så de ar du måtte have, bliver mindre synlige.

Arrene, du gerne vil have gjort mindre synlige, kan f.eks. stamme fra acne eller rifter. Det kan også være, at du har nogle strækmærker, du gerne vil have gjort mindre synlige.

Her er microneedling en effektiv behandling, som giver synlige resultater. Har du acne, der er aktiv, kan det ikke behandles, da hud med infektion ikke kan behandles med microneedling. 

Du skal vente med behandlingen til, at der ikke er aktiv acne længere. På den måde opnår du de bedste resultater. 

Er du i tvivl om din hud er egnet til behandling, kan du altid kontakte os, så vi kan vejlede og rådgive dig i forhold til, om microneedling er den rette behandling for dig.

Pleje af huden efter microneedling behandling

Det er altid vigtigt at have en god hudplejerutine, hvis du gerne vil have fin hud uden urenheder. En god plejerutine kan f.eks. bestå i at vaske dit ansigt morgen og aften med et mildt renseprodukt, hvorefter du bruger cremer, der passer til din hudtype. Det er derfor også essentielt at finde ud af, hvilken type din hud er.

Er den f.eks. tør, kan det være, at du har brug for noget fugt gennem din hudpleje. Har du fedtet hud med tendens til urenheder, så er det er andet produkt, du skal have fat i. Vi kan selvfølgelig vejlede dig, når det kommer til lige præcis din hud.

En behandling med microneedling er et godt supplement til din daglige hudpleje. Den gør nemlig også, at din hud nemmere kan tage imod produkter så som cremer og serum. På den måde får du en optimal hudpleje og kan opnå det resultat, du ønsker.

Efter en behandling med microneedling, skal du altid følge vores råd om hudpleje i dagene efter behandling.
Afhængig af hvilke hudproblemer, du har, kan du kombinere microneedling med andre typer af behandlinger. Her kan vi være behjælpelige med at finde ud af, om der er andre behandlinger, der også passer til din hud og det, du ønsker at opnå.

FAQ om Microneedling

Antallet af behandlinger, du skal have for at se resultater, varierer fra person til person. Men generelt bør du få omkring 3 behandlinger med ca. 3 til 4 ugers mellemrum.

Om du skal have flere eller færre behandlinger afhængig af dine hudproblematikker, kan du tale med os om. Du får personlig og professionel rådgivning, så behandlingen passer til dig.

Behandlingens effekt og endelige resultat er permanent. Så på den måde er det ikke noget, der skal holdes ved lige. Som nævnt er det dog altid vigtigt at holde en god hudplejerutine med rens af huden samt at bruge gode produkter, der egner sig til din hudtype.

Behandling med microneedling tager ca. 30-45 minutter. Det kommer helt an på, hvor stort et område, der kræver behandling. Når du kontakter os angående en behandling, finder vi sammen ud af, hvordan det hele skal forløbe, og så kan vi se, hvor meget tid der skal afsættes til behandling.

Det kan derfor være en forholdsvis hurtig behandling med gode resultater. På den tid behandlingen tager, kan du nå at få slappet godt af og bare nyde behandlingen, mens den står på. Du er altid i trygge og gode hænder, når vores dygtige og erfarne personale behandler dig.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor lang tid der går, før en effekt ses. Det er ligeledes forskelligt, hvor mange behandlinger der skal til, før du kan se en forandring af din hud. Men som udgangspunkt skal du forvente, at der kan gå 2 til 4 dage, før du rigtigt kan se en forskel.

Du vil efter behandlingen opleve, at din hud bliver mere jævn og glat. Den får en helt bestemt glød, som gør dit ansigt friskere at se på. Din huds tilstand forbedres efter en behandling med microneedling, og det er meget tydeligt, at der er en forskel fra før du fik behandling til efter.

Du kan få behandling med microneedling flere steder på kroppen. Dog er det meget normalt, at det er i ansigtet behandlingen udføres. I ansigtet får du behandlingen i panden, på kinderne, på næsen, ved øjnene og på halsen. Det afhænger dog også af, hvad du selv ønsker.

Behandlingen er især god til ar i ansigtet, der stammer fra acne eller pigmentpletter. Du kan altid rådføre dig hos os, hvis du vil vide hvilken behandling, der passer til de problematikker, du døjer med.

Når du får behandling med microneedling, kan der godt forekomme lidt smerte, og behandlingen kan få huden til at bløde en meget lille smule. Når behandlingen er ovre, kan du være lidt rød og varm og måske have en brændende fornemmelse i huden, hvilket er helt normalt. Men det kan være svært at sige, hvordan lige præcis din hud vil reagere på behandlingen.

Der kan også være risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektiontegn er rødme, hævelse, varme, ømhed samt feber. Hvis der opleves det skal man behandles med antibiotika. Obs forebyggende medicin 24 timer inden behandling hvis man har tendens til Herpes i ansigtet. Den kan også aktivere forbigående uren hud eller akne efter behandlingen.  

Det er dog bedst at forberede sig på, at der vil være lidt rødme efter behandlingen. Ligeledes er det vigtigt at påpege at du ikke må pille i huden, hvis der er skorpedannelse. Du skal give din hud fred og ro, og så skal den nok selv sørge for at hele sig, så den bliver flot og glat. Du opnår de allerbedste resultater ved at lade din hud være, så den får ro og tid til at hele. Så du skal ikke planlægge at tage til fin fest på dagen, hvor du får behandlingen, hvis du vil være på den sikre side.

Vi kan altid hjælpe dig med at vurdere din hud, samt forklare hvordan den eventuelt vil reagere på behandlingen. Som nævnt er det også vigtigt, at du passer godt på din hud, efter behandlingen er afsluttet. Det betyder, at du skal undgå at rense eller bruge produkter på huden i 24 timer efter behandlingen. Men rådfør dig altid med os, hvis du er i tvivl. Vi kan give dig den præcise anbefaling, der passer til dig.

Her hos Klinik Skøn i Århus, er du altid i trygge hænder, når du modtager behandling af vores kompetente personale. Vi har nemlig 12 års erfaring med diverse behandlinger, hvilket betyder at du blot skal nyde din behandling, når du er hos os.

Har du spørgsmål til behandling eller andet, så kan du altid kontakte os. Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer. Vi kan rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der passer bedst til dine behov og din hudtype. Som eksperter indenfor ansigtsbehandling skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du vil have hjælp. Vi finder den eller de behandlinger, der passer til dig, og kan også finde ud af, hvor mange behandlinger, der ca. skal til.

Når du er hos os, får du altid personlig service og råd og vejledning, der passer til netop din hud. Ved de fleste behandlinger er der faktorer at være opmærksom på, alt efter hvilken hud, du har. Det skal vi nok sørge for, at du bliver oplyst om, så du trygt kan få foretaget dine behandlinger hos os.

Book en tid hos os i dag, og få den behandling, der passer dig.

Følg os på Instagram

Vi opdaterer vores følgere jævnligt med nye før og efter billeder og informationer omkring spændende tilbud og konkurrencer.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram profil:

Indhent et tilbud